Παρασκευή, Ιουλίου 20

aganakthsh

einai dynato re c na xarakthrizete mia epoxh apo 8lipsh? apo emotional shit kai trends apo thn mia akrh mexri thn allh? Na mhn yparxei proswpiko attitude alla mono maziko? fukc trends laugh @ emo..

Ημιπορεια σταθερη...

Δεν γραφω πια απο το σκουριασμενο τραπεζι του θαλαμοφυλακα. Δεν εχω πια ενα ακουστικο στ'αυτι κρυμενο και σε πολυ χαμηλη ενταση μην τυχον και ο εφοδευοντας βρει ευκαιρια να με κραξει η να με καμπανιασει. Ουτε γραφω μεσα στ'αγρια χαραματα προσπαθωντας να αποφυγω ειρωνικες ματιες και σχολια αθελητα απεδευτων μυαλων. Ειμαι Χαλκιδικη, Πλατανιτσι στα μεσα του Ιουλιου.. Μια ησυχη καθημερινη με ελαχιστο κοσμο. Τη δυναμιτιζω με Skidrow στη διαπασων την ωρα που ολοι λαχταρανε καφε και τσιγαρο. Κι εγω αλλα αδυνατον χωρις μουσικη.

Πηρα 10 μερες αδεια ολες κι ολες απο την δουλεια αλλα ειπα να μην παω Μυκονο και φετο,"γιατι εκει ξερουν να διασκεδαζουν", αλλα να ρθω εδω να χαλαρωσω και ωσαν κεντρο διερχομενων να σκανε με βαρδιες φιλαρακια απο Θεσσαλονικη.

Μολις τελειωσα ενα βιβλιο που αγορασα μερικες μερες αφοτου απολυθηκα, καπου 2 μηνες θα εχει. Unplugged<<χωρις βυσμα>>. Δημητρης Ουλης ο κυριος. Εκανα πολλες προσπαθειες να το ξεκινησω αλλα οι συνθηκες και τα μυαλα μου στην πολη δεν μου το επετρεψαν. Το ξεκινησα χθες, το τελειωσα σημερα. Ζουμερο βιβλιο. Κλωνιζει , θυμιζει και συγκινει. Δε το προτεινω σ'αυτους που δεν εχουν εκπληρωσει η εστω ειναι στην μεση της στρατιωτικης τους θητειας. Ισως τρομαξουν πριν την ωρα τους. Ουτε ισως σ'αυτους που πηγαν καργα βυσματωμενοι και περασαν χαρμα με το αγιο χερι του Διοικητη-φερεφωνο του Πολιτικου/ στρατιωτικου βυσματος κανοντας σχετικες διακοπες. Φυσικα δεν τους κατακρινω. Καναν το πιο σωστο που μπορουσαν και αν ηταν στο χερι μου δεν θα πηγαινα καθολου. Εσεις οι αλλοι που καλοπερασατε μεσα στην κακοπεραση θα το γουσταρετε περισσοτερο το βιβλιο.

Τεσπα θα γραψω περι ανεμων και υδατων σημερα. Σκεφτομουν να κανω μια αναλυση των communities του CS kai του WOW αλλα επειδη ειναι πολλα και στην τελικη βαρετα θα το προσπερασω. Χωρισα μετα απο 3,5 χρονια την ψωλα. Ακομη ομως γαμιεται υπεροχα... Προσπαθω να βρω τι θελω να κανω... Υπευθυνος στο μαγαζι μας γιατι ο πατερας ειναι buisnessman και δεν προλαβαινει να βρισκεται εκει. Ουτε με την φαμιλια προλαβαινει αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο. Με πιεσε δε λεω. Υποχθονια και ψυχολογικα. Μπορει τα μουνια να ασχολουνται λιγο περισσοτερο μαζι μου αλλα και τι εγινε. Θελω κατι μικροτερο, κατι με λιγοτερες ευθυνες. Οχι γιατι ειμαι ευθυνοφοβος η μαλακας αλλα γιατι με το που γυρισα καταπιεσμενος απο το στρατιωτικο μπηκα κατευθειαν στα βαθια. Εγω που δουλεψα 4 μηνες σερβιτορος να κραζω ατομα που ζουν απο αυτο. Γιατι δεν κανει καλα την δουλεια του. Κρινω σωστα αλλα και ποιος ειμαι εγω για να το κρινω ρε φιλε? που δεν εχω δουλεψει ποτε κατακαλοκαιρο με 50 τραπεζια υπ'ευθυνη μου και Κυριακη στην πισινα να γινεται της πουταναρας. Η γλωσσα εξω και σαλιο 0.

Προσπαθω μια φορα τον μηνα να κοψω το τσιγαρο. Γελαστε εξω δυνατα.

Προσπαθω να χασω κιλα. Εχανα 3 εβαζα 3 βδομαδα παρα βδομαδα. Τωρα εχω χασει 7. Ισως βοηθαει η μονιμη σαουνα μεσα στα πουκαμισα της δουλειας.

Προσπαθω να βρω ταυτοτητα. Τι κανεις στη ζωη σου μανιτο μου? ιδεα δεν εχω.. σιγουρα τιποτα της επιλογης μου. Καποια στιγμη θ'ανοιξω σιγουρα ενα beach bar στην χαλκιδικη. Τ'ορκιζομαι. Κι αν δεν χορευουν συνεχως οι θαμωνες θα το κλεισω την επομενη. Επιβαλεται να κανεις κατι που να αξιζει στη ζωη σου.. Εχεις κατι και χαιρεσαι γιατι οι αλλοι το χαιρονται στο μισο απο σενα.. στο διπλασιο.. στη νιοστη... Να μοιραζεις τριπακια σε βινιλιο και ολοι να κουνιουνται αφιονισμενα.. καυλα..

Παντου MILF γυρω μου στα τροχοσπιτα. και κατι μουνακια να σταζουν μελι. Διψανε για ερωτα λικνιζονται με το τιποτα.. Η εκκλησια θα βγαλει καποτε φιρμανι οτι το καλοκαιρι ειναι του σατανα. "Προμοταρει την γυμνια και τα σεξουαλικα οργια" θα πουνε.. Τα ορια της μαλακιας ειναι δυσδιακριτα γι'αυτους αλλωστε. Αχχχ... Υπαρχουν γυναικες που μιλανε στην καρδια και στο σωμα... Χημικες ενωσεις στον αερα και ο εγκεφαλος να δουλευει υπερωρια. Οχι μονο γιατι τον διεγειρει αυτη αλλα και γιατι σπαταλας χρονο υπνου στο να την σκεφτεσαι, να την ονειρευεσαι με ματια ανοιχτα.. Κι ενα φιλι θεε μου να μου δωσει, προσευχη σου κανω..

Thank you very much, i fucking love you men, smoke some fucking dope!