Δευτέρα, Ιουλίου 14

Great Success!


Ειναι ωραιο να εχεις εξυπνες και ομορφες γυναικες να σου δινουν τη σημασια τους. Ειναι ωραιο ο κολλητος σου να εχει μια σχεση που η γυναικα αυτη του δημιουργει απλα προβληματα που υπαρχουν σε καθε σχεση αλλα να σου υπενθυμιζει ποσο βαναυσα ειναι και ποσο ομορφο ειναι να εισαι μονος σου (μερικα απο αυτα τα προβληματα εχουν και σχεση με την εφευρεση του κινητου τηλεφωνου).. Ειναι ωραιο να νιωθω οτι ειναι ωραιο να ειμαι μονος και να εχω αυτη την αισθηση της "αυταρκειας" (Ναι μαλακα Μιχαηλιδη ας σου ελειπε το γαμησι και τα ξαναλεγαμε) και να μην ψαχνω κατι να ερωτευτω να ειμαι μαζι του η οτιδηποτε παρομοιο. Ειναι ωραιο να εχεις αυτην την αισθηση ελευθεριας στο μυαλο και την ψυχη και να μην σε περιοριζει κανενας και τιποτα (εκτος απο τον πατερα σου.. Τρομακτικο). Ειναι ωραιο να μπορεις να πεις οτιδηποτε γιατι ο αλλος μπορει να αναγνωρισει το χιουμορ σου οσο σαρκαστικο και στα ορια της χυδαιοτητας μπορει να ειναι. Ειναι ωραιο να το λες ουτως η αλλως και ειναι ακομα πιο ωραιο ο αλλος να μενει με ορθανοιχτο στομα. Ειναι ωραιο να σε σεβονται για την ειλικρινια σου και για ολα αυτα τα παραπανω.
Ειναι ωραιο αυτο το γαμημενο το παγωτο το cart d'or η οπως κι αν λεγεται γιατι χθες με καθε κουταλια αναστεναζα σαν να τελειωνα οργασμικα...
Ειναι ωραιο το βραδυ στο σπιτι... Το παραθυρο στον κοσμο... Μια τζουρα απο το καλυτερο τσιγαρο... Η grace slick τελικα ειναι ωραια. Η γυναικα αν ηταν καλη θα ειχε κι ο θεος μια αλλα τελικα την εδωσε σε μας που ειμαστε χειροτεροι... Η κτητικοτητα περα απο κομπλεξισμο παραπεμπει και σε βλακεια... Και τα μπουτακια ειναι ωραια..
Και τα παραληρηματα ειναι τελεια...

Υ.Γ. Α και μην ξεχναμε ποσο ωραιος ειναι και ο μεγαλος Lebowski aka The Dude.

6 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ "ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ". ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ..ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ(...ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!)
    ΜΑΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με όλα σου τα ωραία συμφωνώ, εκτός από τον Μεγάλο Λεμπόφσκι, γιατί μου προκαλεί ακατάσχετο άγχος. και η αυτάρκεια είναι ωραία, μαζί σου, αλλά όχι τόσο ωραία όσο ο έρωτας.. ρώτα τον κολλητό σου αν προτιμά τα απλά προβλήματα μιας καλής σχέσης ή την αυτάρκεια. ρώτα τον εαυτό σου. κατά τη γνώμη μου όλο το ζουμί είναι στο ‘καλή’. καλή και κτητική δεν πάνε μαζί. μερικές φορές η απώλεια της αυτάρκειας αξίζει το βάρος της σε χρυσάφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοθ απατασαι. Το νοημα ξεχυλιζει ;)

    Δεν ειπα γλυκια μου DM οτι ειναι ωραιο να ειμαι μονος. Ειναι ωραιο να νιωθω οτι ειναι ωραιο ομως. Ειναι μια εποχη που ειναι ωραιο να ειμαι μονος! Duck season. Οταν μια γυναικα κανει κλικ ισως ερθει το rabbit season. SHOOT!(Αυτος που λεει το Shoot την τρωει) Ολα στον καιρο τους λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα, ωραία το έθεσες ;).
    το ξέρω ότι δεν είπες αυτό. και το ήξερα οτι θα συμφωνούσες με αυτό που είπα. μαλλον κακώς το έγραψα εξαρχής. απλά με μελαγχόλησε λίγο η αντίφαση. τέλος πάντων. that's life.
    τα σέβη μου ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to DM prosexe pou to xrisimopoieis vevilo skouliki tou satana

    ΑπάντησηΔιαγραφή