Τετάρτη, Ιουλίου 2

Ο ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ (Φιλοσοφημενο post)

Μεγάλο λάθος το να είσαι έξυπνος. Καταλήγεις βλάκας από το πουθενά. Ξαφνικά όλα σου φαίνονται τόσο παρωχημένα, τέτοιος εκμηδενισμός της ολότητας (τέτοιες μαλακιές λέω και γελαω μονός μου) που όλα χάνουν την ουσία τους, μουλιάζεις σε υγρά σκατα ώσπου ξεραίνονται όλα κι εσύ μαζί στο τέλος. Αρχίζεις να αναλύεις τα πράγματα με τους πιο παραλόγους τρόπους και καταλήγεις…

ΙΔΕΑ!

Άρχισε να κτυπάει και η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό είναι να αλλάξω τον ήχο του ξυπνητηριού με την φράση «Μωρό μου πρέπει να σηκωθείς για να πας στην δουλεία αλλά αν είσαι κουρασμένος σε ικετεύω άσε με να σε ξυπνήσω με μια υπέροχη πίπα!» κατά προτίμηση με την φωνή της Αφροδίτης Σημίτη. Σηκώθηκα μουδιασμένος με τα σκέλια μου να τρέμουν και νόμιζα ότι οι καύλες μου ήταν τόσες που έπαθα ονείρωξη πριν ξυπνήσω. Τελικά το μούδιασμα και το τρέμουλο κράτησαν περισσότερο από όσο περίμενα ώσπου πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι κοιμήθηκα στραβά και «καβάλησε το νεύρο». Αποφάσισα να μην ρωτήσω ποιος και τον πανικοβάλω και κρατώντας ένα χαρτάκι που τελικά θα το αντάλλασα με μερικές καρτέλες χάπια και τον καφέ και τα τσιγάρα ενός μηνά, έφυγα τρισχαρουμενος από το ιατρείο και κίνησα προς το φαρμακείο.

Στον δρόμο με σταμάτησε ένα πρεζάκι ζητώντας ένα ευρώ να πάρει το τρένο για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κοινότοπα απάντησα ότι δεν μπορώ να του δώσω λεφτά γιατί θα πάρει την πρέζα του. Μου είπε σε άπταιστα junkiκά ότι «δεν ειμ’πρεζακι ρε φιλέ, ρωτά στη γειτονιά να σ’πουν.» Μα… πήγα να πω και έκοψε. «Όχι ρε φιλαράκι ρώτα να σ’πούν». There is no spoon” του είπα και πήγα να φύγω όταν τον άκουσα να λέει : «Ε ρε πούστη πάλι με μαρκαδόρους θα την βγάλουμε».

-Ρε φιλέ ζωγράφος είσαι;

-Όχι κουλούρια πουλάω

-Κι εγώ ρε ζωγράφος είμαι! Με σουσάμι;

Ξαφνικά κάτι πρέπει να έκανε τσακ(τσοκ, τλακ, κρονκ η όποιον άλλον ήχο νομίζετε ότι θα ταιριάζει στην περίπτωση) μέσα του γιατί έφυγε τρέχοντας και βγάζοντας αγωνιώδης κραυγές.

Τότε ήταν που μου μπήκε η ιδέα να μάθω ισπανικά.

Η ΓΙΑΓΙΑ

Η γιαγιά μου είναι πολύ κάλος άνθρωπος. Εκτός από μερικές φορές που δεν την αποφεύγει την κόλαση. Έχει τύχει να μαλώσω πολλές φορές μαζί της γιατί η μουρμουρά της θα έκανε ακόμα και τον Άγιο Πέτρο να την τεμαχίσει με το πρώτο κατανα που θα βρει μπροστά του. Φαινομενικά είναι μια ήσυχη γριούλα που πλέκει τερλίκια, από πίσω όμως κρύβεται ένας ρυτιδιασμένος Hellraiser!

Την αγαπώ όμως γιατί όποτε μαλώνει με την μανά μου και δεν της μιλαεί πάντα πέφτει στα γλυκόλογα της και όλα μελί γάλα μετά! Έχει μάθει το κόλπο και η μανά μου ξέρει ότι δεν βγάζει άκρη μαζί της όποτε την αφήνει λίγο να βράσει στο ζουμί της και μετά πάει και την καλοπιάνει.

Φυσικά δεν είναι καλύτερη από την γιαγιά του Καμπαμαρου που πρέπει να ομολογήσω ότι για κάποιον περίεργο λόγο μου φαινόταν «Ώριμη και Ξαναμμένη..» και μάλιστα παράγωγης Vivid.

Ω ΓΟΥΟΡΛΝΤΓΟΥΑΙΝΤΓΟΥΕΜΠ

Θα σου πω μια σκέψη που έκανα τώρα. Τι μπάσταρδο είναι το ιντερνετ! Ο λόγος είναι ότι μπορεί και σου υπενθυμίζει συχνότατα ποσό μακριά σου μπορεί να είναι κάποιος που τον θες διπλά σου και σε θέλει διπλά του. Παλιά δεν υπήρχε. Γυρνούσε ο Τούρκος Κιουταχής με το τέλος του πολέμου στην Τουρκία, έχανε την παρθένα τσοπανοπούλα της Λάρισας! Δεν είχαν επαφή για Κανά μηνά ΤΣΟΥΠ! Την ξεχνούσε! Τώρα που τέτοια! 8 κλικ μακριά από τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου μόνο με 21 ευρώ τον μηνά και σε φοβερές ταχύτητες! Γαμωτο θα το προτείνω διαφήμιση στην forthnet!

ΑΜΟΙΡΕ ΓΕΙΤΟΝΑ

Ο Σωτήρης ήταν γειτονάκι μου από τότε που ήμασταν 7 χρονών. Υπήρξε μια εποχή που κάτι ότι πηγαίναμε tae kwon do, κάτι τα χάπια αδρεναλίνης που βρήκε στο ντουλάπι που έκρυβε τα φάρμακα η αλλεργική στις μέλισσες γιαγιά, που νόμιζε ότι ήταν ψηλά αλλά να που ο Σωτηράκης στα 9 την είχε φτάσει στο ύψος την γιαγιά και είχαν γεύση πορτοκάλι τα γαμημένα, έφαγε 6 ο Σωτηράκης και μετά βάλθηκε να κάνει τον Νιντζα. Κι εκεί που παίζαμε στην είσοδο της πολυκατοικίας και ήταν έτοιμος ο Σωτήρης να μου σκάσει ένα ανάποδο tolio chakie στην δεξιά μεριά του σαγονιού μου, έσκασε μύτη η μανά του, έφριξε που με είδε να πέφτω κάτω και να ανοίγει η μύτη μου, γύρισε στον Σωτηράκη και του είπε «τι κάνεις ρε μαλακα;». ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ της απάντησε αυτός κάνοντας ένα Chu Bi και έφαγε ένα βρωμόξυλο παιδιά 2 εβδομάδες κάναμε να τον δούμε τον Σωτηράκη!

12 σχόλια:

  1. kai dwrean astikes - uperastikes kliseis... kamia diafugi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν έχεις δίκιο.. δεν ξέρω αν ξέρεις γιατί το λέω αυτό.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΔΕΑ...
    ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΗΧΟ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ, THERE'S NO SPOON -ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ-ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΤΣΟΠΑΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΤΗΣ(ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!!!)ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ..........
    ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΗ???
    ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!
    ΥΓ.ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ "BEHIND BLUE EYES" VOU MOY...ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προτιμω παραδοξως την εκτελεση απο limp bizkit loth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://jirodu.yoyohost.com http://picovaba.rack111.com http://ciholero.t35.com
    forum xxx ru
    http://towizuli.1gb.bg http://nuwirete.nightmail.ru http://kipici.rack111.com
    видео порно кастинга
    vrotmnenogi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://qopita.fromru.su http://vewujo.rack111.com http://samiq.yoyohost.com
    фото голая алиса
    http://hunecowe.freehostia.com http://voxapa.nightmail.ru http://bigomon.x10hosting.com/adultvideo
    проституция геев геи
    vrotmnenogi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://jirodu.yoyohost.com http://hexulevu.freehostia.com http://planeta.rambler.ru/users/derkoopa/
    фото лишают девственности
    http://dakihova.t35.com http://cujofolo.t35.com http://hecapizo.yoyohost.com
    порно видео молоденьких бесплатно
    vrotmnenogi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://soguranuon.freeweb7.com http://jesojoqo.freehostia.com http://cuwumunu.t35.com
    порно видео с толстушками бесплатно
    http://bigafob.x10hosting.com/ http://halugeca.rack111.com http://cawujori.t35.com
    фото порно без рекламы
    vrotmnenogi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://fomoqiqu.sqweebs.com http://wiqozi.rack111.com http://kokexohe.freehostia.com
    секс общества
    http://www.testriffic.com/user/ferdoma http://rupeci.1gb.bg http://herosex.x10hosting.com/
    фото района со спутника
    vrotmnenogi

    ΑπάντησηΔιαγραφή