Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ

Μου μιλας για πιθανοτητες και κανονες και εξαιρεσεις. Ας μιλησουμε λιγο για ολα αυτα.

Πως γινεται σε μια σχεση να μιλας για πιθανοτητες; Για κανονες και εξαιρεσεις; Τα πιο απιθανα πραγματα συμβαινουν σε εναν ερωτα. Ολοι οι κανονες καταρριπτονται και ολες οι εξαιρεσεις σε καταλαμβανουν μονιμως, μα μονιμως εξαπινης(μολις προχθες μου εμαθες πως γραφεται, σ’ευχαριστω). Μου λες οτι ειναι ο μονος ασφαλης τροπος να προβλεψεις. Για ποιον γαμημενο λογο μπορει να θελεις να προβλεψεις τον θανατο, εστω και ενος ερωτα ή μιας σχεσης; Ποιο παρανοϊκο μυαλο μπορει να το χρειαζεται αυτο; Γιατι να μην θελεις απλα να ζησεις μεχρι να πεθανεις; Ποια αποκλειστικα ανθρωπινη εγωιστικη διαστροφη κανει τους ανθρωπους και το ζητανε αυτο;

«Οι πιθανοτητες λενε οτι μετα απο καποιους μηνες θα τελειωνε, ξερω πως θα ηταν, ξερω τι μου υπαγορευει η φυση μου, μετα θα στεναχωριομασταν και θα απομακρυνομασταν και θα το χαναμε.».

Και δωσε μου ενα ψυγμα λογικης μετα. Οτι θα φοβασαι για παντα καθε ανθρωπινη σχεση, οτι η ημερομηνια ληξης ειναι περιπου ταδε μηνες μετα την ημερομηνια παραγωγης. Και γαμησε με εμενα εγω οντως θα ληξω συντομα γιατι πρεπει. Μετα;
Θα το βλεπεις σαν ενα τριαξονικο φορτηγο που ερχεται κατα πανω σου απο αποσταση και οσο σε πλησιαζει μικραινει, μικραινει, μικραινει.. Και τελικα φτανει πανω σου και σε χτυπαει ενα χνουδωτο σκυλι Αγιου Βερναρδου ή ακομα και ενα πεκινουα γιατι ποτε δεν ξερεις που θα καταληξει και σε ριχνει κατω και σε γλυφει σε γλυφει σε γλυφει μεχρι να γεμισεις σαλια ή δακρυα ή οτι υγρο θες, το πιο καυλωτικο, μετα θα το χεις παρεα λιγο καιρο γιατι τα σκυλια πεθαινουν πολυ πιο γρηγορα απο τους ανθρωπους, αλλα θα το χεις παρεα οπως και να χει, και τελικα απλα καμια φορα θα το θυμασαι σε φωτογραφιες. Που τις βαριεμαι τις φωτογραφιες. Του θανατου. Απιστευτο χασιμο χρονου οι περισσοτερες. Τα κλικ ειναι στο μυαλο μου.

Το μονο που ξερω τελικα ειναι οτι το πιο ομορφο πραγμα που θα μου μπορουσε να μου συμβει τωρα ειναι εσυ ξαπλωμενη και κουκουλωμενη να γυρισω απο την δουλεια και να σ’αγκαλιασω τοσο σφιχτα να σταματησει η καρδια μου. Πιθανοτατα, μην ειμαστε και σιγουροι..

Κι επειδη δεν αφηνω κανενα με στεναχωρια, μονο με νευρα ισως, θα βαλω ακριβως απο κατω κατι που πηγα να ξεκινησω, αλλα σιγουρα, σιγουρα ομως, δεν προκειται να τελειωσω. Τουλαχιστον μεχρι να την παιξω και ολα φανουν απλουστερα. (*τα παιξω). Κλαιν ομως δεν γαμιεται.

Ας υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή ένα κανάλι ξεκίνησε να ζει και να αναπνέει σε ένα περιβάλλον με κριτική σκέψη, αίσθημα ποιότητας, ενοχικότητας, και παραδοχής λάθους. Πιθανόν μετά μια από πτώση Μετεωρίτη με περιεργα υλικα που επηρεάζουν δραστικα τον προμετωπιαίο λοβό. Ένα κανάλι που έχει για Πρόεδρο τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο (Θα έλεγα την Λιάνα Κανέλλη αλλά θα παρεξηγηθεί μια μερίδα δεξιόφρωνων φίλων μου) γιατί είναι έξυπνος άνθρωπος, έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, είναι φιλότεχνος και ασχολείται και με τα ΜΜΕ. Και είναι και γκαίυ, μην με πούνε και σεξιστή. Έχουμε απ’ όλα!
Τουρουρουρουρουραμραμραμραμραμρουμρουμρουμ. (άμα το φανταστείτε με το κατάλληλο τέμπο θυμίζει το αρχικό σήμα κρατικού δελτίου ειδήσεων, αλλά και πάλι θα μπορούσα να γράφω οτιδήποτε και να το θυμίζει με το κατάλληλο τέμπο).

Κυρίες και κύριοι καλή σας μέρα! Παραξενα φαινομενα παρατηρήθηκαν την σημερινή μερα στα τηλεοπτικά τεκτενόμενα. Οι κυριοτερες ειδησεις σε τιτλους!
- 3 παρουσιάστριες του σταθμού μας παραιτηθήκαν από μόνες τους δείχνοντας εξαιρετική ευθιξία μετά από πολλες προσπάθειες δημιουργίας μιας αξιοπρεπούς πρωινής εκπομπής!
- Κάμεραμαν λιθοβολήθηκε αγρίως από τον ιδιοκτήτη του καναλιού του διότι μετά από κάποια πλάνα από χαμηλή γωνία, φάνηκε 2 φορές το βρακί της χορεύτριας της εκπομπής. Ο ιδιοκτήτης αθωώθηκε ομόφωνα από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο αρχικά, από τον Άρειο Πάγο αργότερα, αναφωνώντας μετά στα κανάλια που τον περίμεναν έξω από το δικαστήριο : «Έχουμε και ένα επίπεδο, κύριοι!!!»
- Η Έφη Θώδη μετα απο τις προσπαθειες της να γινει τραγουδιστρια με θηρειωδειες πανω σε τραγουδια οπως το Smoke on the water, τηλεοπτικη περσονα, μαϊντανος, αποφασισε να κανει αυτο που κανει καλυτερα. Να το βουλωσει και να γινει νοικοκυρα.
-Ο Ανδρεας Μικρουτσικος, ο Αλεξανδρος Κουγιας, ο Ηλιας Ψινακης και αρκετοι ακομη ανθρωποι που θα λειψουν σε πολλους ανθρωπους με ανυπαρξιακα προβληματα, αγοραστηκαν απο ενα ραδιοσταθμο της Ζαμπια για υπερογκο ποσο με τον ορο να εκπεμπουν και να προβαλονται μονο απο κει. Φυσικα δεχτηκαν.
- Και τέλος σας ανακοινώνουμε ότι το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Τα αμαρτωλά όνειρα της Καρμεν Ρουγγερη» θα ακυρωθεί διότι δεν έφτασε τα απαιτούμενα στάνταρ ποιότητας που έχει θέσει ο σταθμός μας.

Σας ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε. Καλό σας βράδυ.

Και μετα εγινε μια παγκοσμια επανασταση με κοκκινες σημαιες. Μιλωντας με πιθανοτητες, και μια τετοια τηλεοραση, και μια παγκοσμια επανασταση εχουν ακριβως το ιδιο percentage (πσσσσσ πως το μιλω το αγγλικο) πιθανοτήτων να συμβουν.

Peace dawgs (αχαΧΑΧαχααΧΑΧΧΑΧΑαχ γαμω δηλαδη ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ειμαι βλαμμενος τελειως)

Βρηκα τελικα πως αρχιζει το δελτιο ειδησεων! http://www.youtube.com/watch?v=Puyhw0_Uts0&feature=PlayList&p=912B862B40473030&index=26

Αντε και καλη τηλεοραση.


5 σχόλια:

  1. Πριν από κάθε σχέση, κάποιοι κάνουν συμβόλαια που καθορίζουν αναλυτικά τη σχέση.
    άλλοι βάζουν και ποινικές ρήτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ανυπαρξιακα προβληματα ηταν τελεια! σχεδον τοσο καλα οσο οι αιδοιασμοι ;ρ

    κατα τ' αλλα, συμφωνω με τον κανένα. σκατοκατάσταση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εσένα γαμιώντας σε πάει από ότι βλέπω...
    Αυτές οι πιθανότητες... Δεν ξέρω αν μου κάθεται καλύτερα αυτό ή το άλλο που άκουσα... "Κατέβασε την ομάδα σου και παίξε."
    Ε ναι να την κατεβάσω. Ποιός θα σφυρίξει τη λήξη δεν μου είπανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή