Σάββατο, Φεβρουαρίου 17

Η Περιεργεια

Αυτο το post ισως δεν εχει τιποτα να προσφερει. Σιγουρα δεν εχει τιποτα να προσφερει! Αλλα επειδη η αρχικη ιδεα ειχε καποια αξια θα το postarw. Και επειδη το αποτελεσμα ειναι καπως ευγευστο δεν θα το μετανιωσω! Αρης - Παοκ λιαν συντομως. και θα κερδισει ο Αρης! Περιεργο..

Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

Δεν ξερω γιατι αλλα τιποτα δεν μου φαινεται πια περιεργο. Για παραδειγμα εχουμε έναν ρπ στην Ιλη που μας εχει πει ότι στην ζωη του εξω ηταν πληρωμενος δολοφονος. Ναι, μπορει. Και τι εγινε. Δεν υπαρχει δηλαδη τετοια πιθανοτητα; Να εχω γνωρισει έναν 27χρονο ρωσοποντιο που να την πρωην πληρωμενος δολοφονος και να ειμαστε σειρουλες; Τοσο περιεργο ακουγεται;

Η περιεργεια λενε ότι σκοτωσε την γατα. Πως όμως μπορει η περιεργεια να σκοτωσει μια γατα; Θα ειχε πεθανει πολυς κοσμος. Αρα εκ της ατοπου, η περιεργεια δεν είναι εκεινη η ορμη που γεμιζει καποιον ανθρωπο όταν βλεπει ή ακουει κατι αξιοπεριεργο, αλλα καποιος ζωντανος οργανισμος που μπορει να σκοτωσει. Η άλλη παροιμια όμως λεει ότι όταν λειπει η γατα χορευουν τα ποντικια. Ενας σπιτογατος όμως που καθαριζει ένα σπιτι από τα ευγενη τρωκτικα, δεν φευγει σχεδον ποτε από μονος του από το σπιτι του. Οποτε αμα λειπει η γατα μαλλον σημαινει ότι σκοτωθηκε. Αν σκοτωθηκε οι πιθανοτητες λενε ότι την σκοτωσε η περιεργεια. Αρα αν δεις στο σπιτι σου να χορευουν ποντικια σημαινει ότι η περιεργια επιασε την γατα σου και την σκοτωσε. Αρα λοιπον το συμπερασμα ποιο είναι; Ότι αφου τα ποντικια διαθετουν την λογικη να πιαστουν χερι χερι (όπως μας διδαξε και ο θειος Walt) και να χορεψουν κατι – τσαμικο ας πουμε – τοτε θα μπορουν επισης να πληρωσουν καποιον δολοφονο για να την σκοτωσει! Εχουμε 2 επιλογες. Ειτε να πληρωσουν καποιον σαν τον ρωσοποντιο της ιλης μου, ειτε να πληρωσουν την περιεργεια. Επειδη όμως η ιστορια διδασκει , και επειδη η περιεργεια εχει ξανασκοτωσει γατες, θα προτιμησουν εννοειται την περιεργεια. Αφου τα ποντικια globally είναι πολλα εκατομυρια και η περιεργεια μια, τοτε σιγουρα εχοντας το μονοπωλιο, είναι ο πιο ακριβοπληρωμενος δολοφονος κατ’επαγγελμα.

Αυτή η περιεργεια λοιπον, επειδη εχει γινει τοσο διασημη για το εργο της, εχει δημιουργησει και έναν μυθο. Ότι είναι ανθρωποφαγος. Αλλα στην τελικη ασχολειται μονο με γατες. Γιατι οσο κι αν επιμενει καποιος ότι σας εχει φαει αυτή η ποτανα η περιεργεια, ψαχτειται, αγγιχτειται ανεραστα. Θα δειτε ότι ειστε αρτιμελης. Αλλα οι μυθοι είναι για να καταρριπτονται..

Τελειωνοντας το παραλληρημα μου να σας δωσω και μια ακομα inside πληροφορια. Αν εισται κοντος και βρισκεστε σε χωρο που εχει ποντικια καλυτερα να μην φορατε γραβατα…

2 σχόλια:

  1. Η περιεργία σκότωσε την γάτα.
    Κλασσική φυσική

    Η περιέργεια σκότωσε την γάτα ;
    Κβαντική φυσική

    Η θεωρία του Σρόντιγκερ στην περιπτωση σου δεν ισχύει με τπτ. Σίγουρα η γάτα έχει πεθάνει(μάλλον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε που εχασε και ο Αρης? Αυτο που το βαζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή